Firmaopplysninger

Adresse

Weingut Koehler-Ruprecht GmbH

Weinstrasse 84

67169 Kallstadt

 

Tlf. +49 (0) 6322-1829

 

Faks +49 (0) 6322-8640 

 

Representert ved bedriftsleder – Dominik Sona

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppført i Amtsgericht Ludwigshafen HRB 61646  

tysk MVA-reg.nr. ifølge § 27 Umsatzsteuergesetz DE 265 595 748

 

Design

formart.com

 

Bilder 

Sven Paustian

Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for innhold

Innholdet på nettsidene våre ble opprettet med stor omhu. Vi påtar oss likevel intet ansvar for riktigheten, fullstendigheten og aktualiteten til innholdet. Som tjenestetilbyder er vi ifølge § 7 avsn.1 TMG ansvarlige for eget innhold på disse sidene ifølgede de allmenne lovene. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi likevel som tjenestetilbyder ikke forpliktet til å overvåke formidlede eller lagrede fremmed informasjon eller utforske disse, om de henviser til en rettsstridig virksomhet. Forpliktelser til fjerning eller sperring av bruken av informasjon etter de generelle lovene, blir uberørt av dette. Et ansvar vedrørende dette er først mulig etter det tidspunkt der denne konkrete rettslige overtredelsen ble kjent. Hvis slike rettsovertredelser blir oss kjent, kommer vi til å fjerne dette innholdet umiddelbart.

 

 

 

Ansvar for linker

 

Dette tilbudet inneholder linker til eksterne nettsider som tilhører tredjepersoner, og vi har ikke noen innflytelse på innholdet av disse. Derfor kan vi ikke påta oss noe ansvar for dette fremmede innholdet. For innholdet i de linkede sidene er det alltid tilbyderen eller operatøren av sidene som er ansvarlig. De linkede sidene ble på det tidspunkt linken oppsto kontrollert for mulige lovovertredelser. Rettsstridig innhold kunne ikke oppdages på det tidspunktet linken ble opprettet. En permanent innholdsmessig kontroll av de linkede sidene er likevel ikke å anta uten konkrete holdepunkter for en lovovertredelse. Hvis slike rettsovertredelser blir oss kjent, kommer vi til å fjerne disse linkene umiddelbart.

 

Opphavsrett

 

Innhold og verk som er opprettet av nettsideoperatøren på disse sidene, er beskyttet av tysk opphavsrett. Mangfoldiggjøring, behandling, distribusjon og enhver type analyse utenfor grensene for opphavsretten krever skriftlig tillatelse fra den aktuelle forfatteren hhv. opphavspersonen. Nedlasting og kopiering fra disse sidene er kun tillatt for privat, ikke-kommersielt bruk. Hvis innholdet på disse sidene ikke ble opprettet av operatøren, blir opphavsretten til tredjeparter opprettholdt. Spesielt blir innholdet til tredjeparter merket som sådan. Hvis du likevel skulle bli oppmerksom på en opphavsrettslig overtredelse, ber vi om at vi blir gjort oppmerksomme på dette. Hvis slike rettsovertredelser blir oss kjent, kommer vi til å fjerne dette innholdet umiddelbart.

 

Datavern

 

Bruken av nettsidene våre er som regel mulig uten å angi noen personlige opplysninger. Hvis det innhentes personlige opplysninger på sidene våre (for eksempel navn, adresse eller e-postadresse), skjer dette, i den grad det er mulig, alltid frivillig. Disse opplysningene blir ikke gitt videre til tredjeparter uten uttrykkelig samtykke til dette.

 

Vi henviser til at dataoverføring på Internett (f.eks. ved kommunikasjon via e-post) kan ha svakheter med hensyn til sikkerheten. Det er ikke mulig med en garantert beskyttelse av opplysningene mot tilgang for tredjeparter.

 

Bruk innenfor rammen av firmaopplysningsplikten med offentlige kontaktdata gjennom tredjeparter for oversendelse av ikke uttrykkelig forespurt reklame og informasjonsmaterialer er herved uttrykkelig forbudt. Operatøren av sidene forbeholder seg uttrykkelig rettslige tiltak i tilfelle tilsending av ikke-forespurt reklameinformasjon, dels gjennom spammail.