Impressum

Adres

Weingut Koehler-Ruprecht GmbH

Weinstrasse 84

67169 Kallstadt

Telefoon: +49 6322 1829
Fax         : +49 6322 8640

Vertegenwoordigd door directeur – Dominik Sona

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ingeschreven in het handelsregister van Ludwigshafen HRB 61646

BTW-nummer volgens §27 van de BTW-wet: DE 265 595 748

 

Ontwerp

formart.com

 

 

Foto’s

Sven Paustian

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van deze pagina’s is met grote zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit kunnen wij echter geen enkele verantwoordelijkheid nemen. Als aanbieder van diensten zijn wij in overeenstemming met §7 lid 1 TMG (Duitse Telemedia Wet) verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze pagina’s, conform de algemeen geldende wetten. Volgens §8 tot 10 TMG (Duitse Telemedia Wet) zijn wij als aanbieders van diensten niet verplicht om overgebrachte of opgeslagen informatie van buitenaf te controleren of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen om informatie te verwijderen of om de toegang tot informatie te blokkeren volgens de algemeen geldende wetten, blijven onaangetast. Een aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf de datum van kennisgeving van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites, waarop wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij deze externe inhoud ook niet waarborgen. Voor de inhoud van de gelinkte sites is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de site verantwoordelijk. De sites waarnaar gelinkt wordt, worden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar als zodanig. Een permanente controle van de pagina’s waarnaar gelinkt wordt is zonder concreet bewijs van overtredingen ondoenlijk. Na het bekend worden van dergelijke overtredingen, zullen wij dergelijke links direct verwijderen.

Auteursrecht

De door de site exploitant gecreëerde inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Het vermenigvuldigen, bewerken, verspreiden of elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht om, vereist schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé gebruik toegestaan en niet voor commercieel gebruik. Voorzover de inhoud van deze site niet door de exploitant gemaakt is, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud door derden wordt als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch een inbreuk op auteursrechten waarnemen, dan verzoeken wij u ons hiervan in kennis te stellen. Na kennisgeving zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Privacybeleid

Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voorzover op onze site persoonlijke gegevens verzameld worden (zoals naam, adres of e-mail adres) gebeurt dit zoveel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens worden nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt.

Wij wijzen u erop dat de gegevensoverdracht via het internet ( bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) hiaten in de beveiliging kunnen aantonen. Volledige bescherming tegen ongeoorloofde toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van de in het kader van de informatieplicht gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame en voorlichtingsmateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden zich het recht voor om gerechtelijke stappen te ondernemen in het geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam e-mails.